Artister

THE WEIGHT BAND

The Weight Band

The Weight Band består av tidligere medlemmer av The Band, Rick Danko Group og Levon Helm Band. Jim Weider tok over i The Band etter Robbie Robertson. Randy Ciarlante på trommer, som spilte med The Band og i Levon Helms Midnight Ramble Band. Brian Mitchell er også med i Midnight Ramble Band og har spilt inn med alt fra Bob Dylan til B.B. King. Marty Grebb har spilt med Rick Danko og Garth Hudson, Eric Clapton og Richard Manuel. Albert Rogers, bass , har spilt med Levon Helm og Garth Hudson.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

26. nov
Christmas Table Party
NTE-ARENA
Kl. 19.00

LARS LILLO-STENBERG

LARS LILLO STENBERG

deLillos frontmann Lars Lillo-Stenberg kommer til årets Woodland og blir å finne på scenen når The Las Waltz skal gjenskapes. De som kan Lars Lillo-historien litt over middels vet veldig godt at deLillos-sjefen har et veldig godt øye til Neil Young. Og da ligger det vel i kortene hvem som tolker Helpless under Woodland – Last Waltz.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

HENNING KVITNES

henning-kvitnes

Henning Kvitnes må vel sies å være en av landets mest populære artister i sin sjanger, og har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. Låter som «Back to Little Eden», «Evig eies», «Jenta i Änglagård», «Trengte ingen», «Sommarnatt i Bohuslän», «Guttær», «Opp og ut å vekke sola», «Sånne som oss»,»Savoy hotel», «Opp fra veien ned» og mange flere. Ikke alle artister kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes.

 

25. nov
Last Waltz
NTE Arena
Kl. 21.00

ØIVIND "ELG" ELGENES

elg

Øivind Elgenes, bedre kjent som ELG i Dance With a Stranger, fikk en mektig
oppsving etter deltakelsen i TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes».
Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger, går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er en veteran i musikkbransjen, med over 40 år`s erfaring som låtskriver og utøvende artist.

25. nov
Last Waltz
NTE Arena
Kl. 21.00

TERJE TYSLAND

Terje Tysland

Vår egen Terje Tysland trenger strengt tatt ingen nærmere presentasjon. Men som alltid ellers når trønderrocknestoren Tysland entrer arenaen kan vi love et helganes kjør når Tysland inntar trønderrockhovedstaden under Woodland. Det som er spesielt når Tysland opptrer under Woodland er at verken blir på trøndersk eller fra hans egen katalog. Hva Tysland serverer under Last Waltz får kun den vite som tar turen.

25. nov
Last Waltz
NTE Arena
Kl. 21.00

KING HARVEST HORNS

KING HARVEST HORNS

King Harvest Horns består av musikere som har spilt med de fleste artister på øverste hylle. Lauren Sevian (Count Basie Orchestra, Mingus Big Band), Aaron Heick (CBS Orchestra Late Show with David Letterman, Paul Simon, Frank Sinatra, Aretha Franklin m.fl.), James K. Smith (Broadway, Burning Spear) og Clark Gayton (Duke Ellington Orchestra, Ray Charles, Bruce Springsteen Seeger Sessions band, Prince, Rihanna, Sting m.fl.) Under Woodland blåser de for The Weight Band.

25. des.
Last Waltz
NTE Arena
Kl. 21.00

26. des
Christmas Table Party
NTE-Arena
Kl. 19.00

CLAUDIA SCOTT

CLAUDIA SCOTT

Claudia Lorraine Scott er en av de mest betydningsfulle norske artister innenfor genrene roots og country. Hun har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist og medlem av grupper som Clive Scott & The Skywegians og Claudia / Big Hand / Casino. Hun vokste opp i Bergen og bodde lenge i Oslo, men har siden tidlig på 90-tallet hatt base i Nashville.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

KARI RUESLÅTTEN

KARI RUESLÅTTEN

Kari Rueslåtten var en av grunnleggerne av den progressive doom metal band 3. og Mortal. Bandet var en kilde til inspirasjon for mange andre band over hele verden. Etter at han forlot The 3rd og Mortal i 1995 har hun gitt ut seks solostudioalbum, og en samling.  Kari har også samarbeid med Åge Aleksandersen og medvirker blant annet på noen av Åges senere utgivelser.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

BJØLSEN VALSEMØLLE

BJØLSEN

I over 30 år har Namsosvennene Bjølsen Valsemølle reist land og strand og forlystet folket med legendariske låter som Vålrenga kjerke, Soria Moria, Vaterlands bru… Bjølsen har sine aner i Oslo Øst men noen av bandets hardcorefans finner du i Namsos. Når det er sagt så har Bjølsen også glad i Namsos. Fansen er en ting, men de fikk i sin tid god starthjelp av Åge Aleksandersen samt at Bjarne Brøndo også frekventer på en av bandets utgivelser.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

SKJALG RAAEN

SKJALG RAAEN

Åge Aleksandersen wing man og supergitarist Skjalg Raaen får du oppleve under Last Waltz-konserten. Alle vet at yngstemann i Sambandet spiller skjorta av de fleste. Men under Woodalnd er det en annen unggutt som ypper seg. Altså ligger det an for en skikkelig høydare når Skjalg Raaen og Odin Landbakk skal dueller på Eric Claptons bidrag under den originale Last Waltz-konserten for 40 år tilbake. Hvem som spiller skjorta av hvem gjenstår å se. Vi tipper at begge spiller bakoversveis på publikum!

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

KNUT EIDE

KNUT EIDE

Namsos sin egen blueskonge og Tiger City Jukes hærfører Knut Eide er klar for Woodland. Ikke bare er han høyeste bøuestittel i Namsos. Knut er også å regne med når titler skal deles ut nasjonal. Mr. Eide bor til daglig i Horten, men det er alltid slik at dørstokkmila blir lav når Eide entrer en scene i Namsos. I år er scenen på NTE-Arena under Last Waltz.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

KAARE SKEVIK

KAARE SKEVIK JR

Kaare Skevik. jr  er en av artistene på Last Waltz-plakaten. Som musiker er han best kjent fra sin tid i Prudence og deretter Åge Aleksandersen og Sambandet og Terje Tysland. Skevik jr har også lang fartstid som studiomusiker for Trond Granlund, Prima Vera, Olav Stedje, Just 4 fun, Frank Aleksandersen m.fl. Han måtte imidlertid gi opp musikkarrieren da han ble rammet av revmatisme. Men nå er han altså tilbake i manesjen!

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

ODIN LANDBAKK

Odin Landbakk

14 år gamle Odin Landbakk ble på NRK nylig omtalt som neste generasjons gitarhelt. Odin har ikke hvilt på gitarkassa etter at han vant Norske Talenter 2015. Odin har siden seieren vært mye i media hos TV2 Nyhetene, Lillejulaften på TV2, Senkveld med Thomas og Harald, og sist på NRK Rockheim Hall of Fame 2016.  Odin er til tross sin unge alder allerede en erfaren kar som gjennom flere år har spilt på festivaler, konserter og events. Nå kommer han til Woodland og skal duellere med Namsos sin egen gitarhelt Skjalg Raaen!

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

JENS MARTIN OLSEN

JENS MARTIN OLSEN

Steve Coolings frontmann, energibombe og storsjarmør Jens Martin Olsen har meldt sin ankomst til Woodland og har til hensikt å svette unormalt mye under Last Waltz. Tar han med seg noe av energien han utøver i Steve Cooling ligger det an til en heftig stund. Steve Cooling er for øvrig et av de lokale bandene som gjør suksess om dag. Ny skive ute. Sjekk den gjerne.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

JOHAN TANGEN

JOHAN TANGEN

En av de største eksponentene for lyden av trønderrock er Johan Tangen. Mandolinen til Johan  Tangen var en vesentlig særegenhet i Prudence sin musikk, som etterhvert ble kjent langt utover Namsos sine grenser. Så kjent at Prudence i dag regnes som et av Norges mest betyningsfulle rockeband. Under Woodland blir Prudence-legenden å finne finne på scenen under Last Waltz.

25. nov
Last Waltz
NTE- Arena
Kl. 21.00

Rem & Rem

Rem & Rem

Rem & Rem er poesi og musikk, far og sønn, dikt og sang, Håvard og Simen, munnspill og el-gitar, stålstrenger og nylon, gutt og gamlis, Cohen og Dylan, rim og rytme, ”nyskapende forestilling” og ”eit høgdepunkt”, dress og slips.

27. nov
Cohen, Dyland, Gud, Rem & Rem
Sted: Namsos Kulturhus

Rock`n roll retribution

Rock´n roll
Bandet består av musikere med fartstid innen flere musikksjangre.
Musikken som blir presentert er hovedsaklig hard rock klassikere fra 70-tallet. Men for å tilfredsstille en bredere aldersgruppe er repertoaret også krydret med «store» låter fra det glade 80-tall.
Låtvalget består nødvendigvis ikke av låter som toppet hitlistene, men også låter som ikke nådde helt opp på datidens meningsmålinger. Disse låtene står fortsatt som bautaer i musikkhistorien og vil bli fremført med største ydmykhet og respekt.

25. nov
Lost in the Forrest
Ullvaren
Kl. 00.00

sponsorer